INTERNÍ KOMUNIKACE JE NUTNOST! - jak objednat

06.03.2016 15:31

Obsahově jedinečná kniha se zabývá novým, dynamicky se rozvíjejícím oborem – interní komunikací. Podává systematický pohled na celou problematiku a přináší i řadu praktických případů z praxe, na kterých ukazuje, jak je interní komunikace důležitá a co všechno se může stát, když nefunguje.

Atraktivní a svižnou formou informuje, jak ve firmě komunikovat tak, aby se zaměstnanci cítili dobře, byli proaktivní a angažovaní a dávali zaměstnavateli víc, než musí.

Čtenář se dozví, co je v interní komunikaci důležité, jaké má cílové skupiny, co která cílová skupina chce a co nechce slyšet a jak jí to efektivně a smysluplně předat. Zabývá se i tím, co nedělat a čemu se vyhnout, a součástí textu je i dvacet pitomostí, které se skutečně staly v praxi. Zároveň za každou kapitolou najde TIPY K ZAMYŠLENÍ, díky kterým si může uvědomit, kde ho ve firmě bota tlačí a co by se dalo zlepšit.

Komu je kniha určená?

Bude se hodit všem specialistům a manažerům interní komunikace, pracovníkům lidských zdrojů, manažerům a vůbec všem, kdo v rámci své práce musí organizovaně komunikovat s kolegy. Ocení ji také studenti managementu, marketingu, personalistiky a sociálních věd.

Kolik stojí a jak ji objednat?

Cena knihy je 249 Kč.

Množstevní slevy: při odběru více než 5 kusů je sleva 10 % (cena za kus 224,- Kč, nad 10 kusů 15 % (cena za kus 212,- Kč).

 

Možnost platby:

na dobírku, na fakturu nebo předem na účet u mBank č. 670100-2213162977/6210.

 

Objednávky:

Objednat knihu je možné na mailu obchod@siria.cz. Uveďte prosím vybraný způsob platby (dobírka, předem na účet). Obratem se Vám ozveme, potvrdíme objednávku, v případě úhrady na účet sdělíme variabilní symbol platby a ihned po připsání úhrady na náš účet knihu odešleme a zašleme avízo mailem. Knihu na dobírku odešleme do tří pracovních dní od obdržení objednávky a rovněž zašleme avízo mailem.

Pro knihovny a vzdělávací instituce nabízíme poštovné zdarma.

Těšíme se na Vaši objednávku!

Zpět